Martorell rep amb èxit un munt d’esportistes pels Jocs Catalans d’Esport Adaptat

Categories General

Martorell ha acollit aquest cap de setmana un munt d’esportistes pels quinzens Jocs Catalans d’Esport Adaptat. Aquesta és una competició que organitza la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física. El Pavelló Esportiu de Can Cases, el Complex Esportiu de La Vila i les instal·lacions del Club Petanca Martorell han rebut les competicions de vuit modalitats.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, es mostrava molt content per “tenir a Martorell com a Ciutat Europea de l’esport perquè aquesta competició és molt important per les persones que tenen alguna discapacitat”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Tots els esdeveniments que estem fent com a Ciutat Europea de l’Esport, de fet, els organitzadors ens diuen que estan molt contents per l’acollida, per l’organització i per les  instal·lacions. Això és motiu d’orgull. Estem encantats de tenir aquests esdeveniments tan rellevants a la nostra casa”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

En la mateixa línia es trobava el president de la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Física, el Josep Giménez i Maluenda: “La idea dels Jocs és que siguin itinerants per donar una exposició del que podem fer però no estem tancats en fer qualsevol mena d’esdeveniments. Sempre estem oberts amb les ciutats que ens donen suport”.

Josep Giménez, president de la Federació

A més, va assegurar que “la participació és molt interessant en nombre i en qualitat. Això ens reforça i ens anima”.

Josep Giménez, president de la Federació

El primer matx del cap de setmana va ser al Pavelló de Can Cases. Era la Copa Catalunya de Rugby Adaptat. Va superar el conjunt groc al negre per 46-41.

Més tard, al mateix lloc, es van lliurar els premis dels 15ns Jocs Catalans de l’Esport Adaptat de vòlei terra. El CV Martorell Vòlei Terra va guanyar al CV Martorell infantil negre.

En petanca, l’alegria va ser pel Club Petanca Altaveu. El Club Petanca Martorell, amb molta previsió de pluja, va acollir la Copa Catalana de Petanca Inclusiva. Els campions van ser els de Mollet del Vallès.

A la tarda, es van entregar els premis de la 4a jornada de lliga catalana de natació adaptada a La Vila. Els conjunts de Terrassa, Sant Feliu i Mataró van ser els més guardonats.

A la mateixa hora es disputava Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes. Jugaven el Bàsquet Girona i el CB Granollers. Els del Vallès Oriental van superar als gironins per 40-46.

El diumenge ja era moment de la Copa Catalana de waterpolo adaptat: l’equip blanc va superar al blau 10-8.

El Dracs, per últim, va guanyar la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Esportiu Can Cases. L’equip va sortir amb molta intensitat i va superar 10-3 al Barberà.

Font: Martorell rep amb èxit un munt d’esportistes pels Jocs Catalans d’Esport Adaptat