Mortelo & Manzani faran riure amb números de clown a La Màgia del Nadal

Categories General

El duo de clown Mortelo & Manzani presentarà el dilluns 4 de gener (nau 2 de ca n’Oliveres, 18.30h) Absurditties , un espectacle en què, a través del llenguatge clown , busca sorprendre el públic i fer-ho amb un acompanyament musical i d’humor que arrodoneixen un número pensat per a tota la família. Els reusencs (Gerard Morte i Iván Manzanero) actuaran per primer cop a Martorell en la primera actuació de clown del cicle La Màgia del Nadal del 2021.

Absurditties és el tercer espectacle creat per la parella tarragonina i gira al voltant dels pocs recursos amb què compta una parella de pallassos i dels escenaris absurds i divertits que creen a partir dels pocs instruments dels quals disposen. Al final de l’actuació, els espectadors hauran entrat en un univers de realisme i fantasia.

Un dels integrants de Morteo & Manzani, Gerard Morte, explica que amb Absurditties volen fer riure l’espectador amb el que anomena “humor absurd”. I comptaran amb alguna dificultat, com són les mascaretes (obligatòries per assistir a l’espectacle), però creu que gràcies a elles han après a mirar més enllà en els espectadors, a aprendre de les seves mirades.

Gerard Morte, membre Morteo & Manzani

La pandèmia, diu Morte, va posar en pausa els projectes amb què comptaven, però creu que s’han recuperat i dóna les gràcies a qui ha treballat per tal que els espectacles de cultura s’hagin seguit duent a terme.

Gerard Morte, membre Morteo & Manzani

Absurditties s’havia de representar abans de la pandèmia que va començar el mes de març i, prop d’un any més tard, aterrarà a Martorell. Morteo & Manzani també ha presentat Fili Busters , una actuació on necessiten més espai i en què entren en joc, a més, tècniques de funambulisme, així com les de clown que podran veure’s dilluns a Absurditties . Per adquirir entrades d’aquest número hauran de fer-ho al portal www.entrades.martorell.cat

Font: Mortelo & Manzani faran riure amb números de clown a La Màgia del Nadal