El guanyador del Millón de l’1 de gener, un premi venut a Martorell

Categories General

L’Administració de Loteria número 2 de Martorell (Passeig de Catalunya, 5) ha venut la butlleta del guanyador del codi El Millón, una aposta que es juga amb l’Euromillones de manera complementària i que va sortejar-se el passat divendres 1 de gener. L’Euromillones se sorteja cada dimarts i divendres arreu d’Europa i El Millón és un codi que es genera de manera automàtica amb cada aposta i que es juga només a l’estat espanyol.

El premi del Millón és d’un milió d’euros, que anirà, de manera íntegra, al propietari de la butlleta que es va generar amb l’aposta de l’Euromillones. En aquesta aposta, el participant no pot escollir la combinació de números i lletres que determina la màquina i té un preu de 0’30€ per cada aposta. A Martorell, la combinació guanyadora ha estat JHB90817.

El responsable de l’administració martorellenca, Òscar Tutusaus, explica que a la “satisfacció” d’haver entregat la butlleta guanyadora s’afegeix el prestigi que l’administració seguirà guanyant de cara a propers sorteigs.

Òscar Tutusaus, encarregat Administració Loteria 2

En l’Euromillones de l’1 de gener, el guanyador va ser un participant que va validar la butlleta al Regne Unit i que rebrà 45 milions d’euros en haver encertat els cinc números i les dues estrelles que conformen l’aposta (per tant, és un únic encertant de Primera Categoria). A l’estat, tres guanyadors de Segona Categoria (cinc números i una estrella) també començaran l’any amb un premi, en aquest cas en butlletes validades a Xàtiva (València), Alcora (Castelló) i Jaén.

Una administració constant

L’Administració de Loteria 2 de Martorell ha trobat fortuna els últims tres anys. El 2017 va repartir una Bonoloto i una Primitiva el 2018 d’uns 50.000 euros cadascun. Enguany, havia repartit un premi de La Grossa, amb el número 3772, però els clients van tornar els números i no van cobrar el premi que els corresponia.

Font: El guanyador del Millón de l’1 de gener, un premi venut a Martorell