Tot preparat per rebre Ses Majestats els Reis de l’Orient

Categories General

Els Reis de l’Orient arriben demà dimarts, 5 de gener, a Martorell per recollir les cartes dels més menuts i donar-los un missatge d’esperança i alegria en aquest any de pandèmia. Els Tres Reis i el seu seguici muntaran un campament a Ca n’Oliveres on els infants podran visitar-los. Al web martorelldigital.cat es viurà l’arribada en directe en un programa especial amb moltes sorpreses.

Melcior, Gaspar i Baltasar estaran demà a Ca n’Oliveres, de 10.00 i a 14.00h i de 16.00 a 20.00h, per saludar els martorellencs, complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat. Els Reis volen donar exemple i evitar que es produeixin aglomeracions, per això, qui vulgui anar-los a veure, ha de reserva prèviament a entrades.martorell.cat , recorda el regidor de Cultura, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

A través del web martorelldigital.cat, a partir de les 18.35h, s’emetran diversos vídeos relacionats amb Ses Majestats, com ara un taller sobre com elaborar una vareta màgica, un reportatge sobre la història de la Cavalcada de Reis a Martorell o l’audiovisual ‘L’Enrajolada es vesteix de Nadal’ amb la minyona de la casa museu explicant com es vivia el Nadal fa més de 100 anys. També es podrà veure el vídeo de l’encesa de llums de Nadal a Martorell.

I a les 19.30h, s’emetrà un programa en directe en el què la Fada Estel i el Patge Viu-Viu vetllaran perquè els martorellencs visquem la nit més màgica de l’any.

A martorelldigital.cat podeu enviar la vostra carta virtual als Reis, i al web del Patronat de la Cavalcada participar del concurs ‘Coneixes Martorell?’ i entrar en un sorteig per parlar amb els Reis telemàticament el mateix 5 de gener.

Font: Tot preparat per rebre Ses Majestats els Reis de l’Orient