Noa Cobo guanya l’Eurogirls i reedita la primera plaça amb l’equip vallesà

Categories General

La jugadora martorellenca del Cerdanyola CH Noa Cobo s’ha proclamat campiona de l’Eurogirls 2022 en la categoria Fem17, després d’un campionat invicta amb el seu equip i posant-se cara a cara contra conjunts internacionals. En la cita que ha tingut lloc a Vordemwlad (Suïssa), les cerdanyolenques han revalidat la primera plaça que ja van endur-se el 2020.

En la fase prèvia, el conjunt vallesà va oferir la millor actuació possible, imposant-se al Girona CH, l’Hoquei Club Sant Just i les seleccions suïssa i anglesa. En una fase de tots contra tots, l’equip de la martorellenca va ser el millor, sumant els dotze punts dels dotze possibles, i superant la primera ronda com el rival a batre.

La martorellenca ha parlat dels contrincants més exigents i ha exposat que “el Girona és un rival que ens costa més i fa que hi hagi una mica més de rivalitat, però vam veure que les coses sortien i anàvem endavant”.

Noa Cobo, jugadora Cerdanyola CH

Contra el Rollhockey Verband va tornar a exhibir-se ofensivament i en la gran final va retrobar-se amb el primer rival del torneig, el Girona HC. I va tornar a imposar-s’hi (5-1), incloent a més dues jugadores en el cinc ideal del torneig (Estela Rubio i Carla Castro).

Una cita amb vells coneguts

Durant la cita va enfrontar-se al seu ex equip, l’Hoquei Club Sant Just, i ha reconegut que va passar-ho bé, perquè “era una experiència que podia haver viscut amb elles, però m’ha donat l’oportunitat de conèixer més gent”. Les santjustenques van caure contra les cerdanyolenques durant el torneig.

Noa Cobo, jugadora Cerdanyola CH

Després d’aquest torneig, les vallesanes se centraran en la lliga regular, on estan competint a la segona fase de Preferent i on intentaran buscar el campionat de lliga. Ara com ara, són quartes i hauran de recuperar dues jornades que no han pogut jugar.

Font: Noa Cobo guanya l’Eurogirls i reedita la primera plaça amb l’equip vallesà