Nou Martorell reparteix premis amb els vals de compra i torna a fer fira de Nadal

Categories General

L’Associació per a la Promoció del Comerç i dels Serveis Nou Martorell destina 3.000 euros en la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’. Els establiments associats faran un sorteig entre tots els tiquets de compra que els clients dipositin en unes urnes habilitades. Els premis seran vals de regal pel mateix import del que els clients agraciats s’havien gastat en aquella compra.

Fins al 23 de desembre, els clients que comprin a prop d’una cinquantena de comerços associats a Nou Martorell i adherits a la campanya podran omplir el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon i dipositar-lo dins d’una urna que trobaran al mateix comerç.

Per tercer any consecutiu, es durà a terme un sorteig dels tiquets premiats, en directe el 30 de desembre a les 11.00h a Ràdio Martorell, i retransmès en directe per l’emissora municipal. “S’aniran treient tiquets de compra a les botigues associades fins que s’arribi als 3.000 euros de topall de la campanya”, explica el dinamitzador de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

Els clients localitzaran aquí els establiments participants en la campanya o bé amb un distintiu a l’entrada de la botiga. Els premiats podran fer una segona compra gratuïta “al mateix establiment de la primera”, explica Gutiérrez.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

Les botigues es posaran en contacte amb els guanyadors i guanyadores, que tindran un termini de 30 dies per fer la nova compra gratuïta.

Aquest diumenge, fira a la rambla de Les Bòbiles

Nou Martorell celebra, aquest diumenge 12 de desembre, la seva Fira de Nadal a la rambla de Les Bòbiles, amb el comerç de proximitat, l’artesania i els productes nadalencs. “És una fira molt esperada, ja que l’any passat no es va poder fer”, comenta Lluís Gutiérrez. Se celebrarà des de les 10.00 a les 20.00h: “Es repartirà brou nadalenc, hi haurà tió gegant, una xocolatada a la tarda i uns personatges que aniran passejant”.

Lluís Gutiérrez, dinamitzador de Nou Martorell

A més de prop d’una cinquantena de comerços associats, s’hi instal·laran també estands d’artesans i un inflable.

 

 

Font: Nou Martorell reparteix premis amb els vals de compra i torna a fer fira de Nadal