Quatre medalles en clau martorellenca als comarcals base de futbol sala

Categories General

Els Campionats Comarcals de futbol sala que s’han celebrat a Blanes aquest cap de setmana han deixat fins a tres jugadors i un entrenador martorellenc amb medalla d’aquesta cita. La competició, organitzada per la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha reunit equips masculins i femenins des de benjamí fins a cadet i ha inclòs, a més, combinats formats per jugadors descartats i que han cobert l’absència de les seleccions andorrans, que van renunciar-hi pocs dies abans de començar la competició.

La millor actuació de la cita en clau martorellenca ha estat a la categoria aleví, on Eric Arias i Gerard Carbó han aconseguit la medalla de plata després de caure en la final contra el combinat de Barcelonès Centre. Els jugadors de la UFS Martorell van ser dos dels més destacats d’aquesta selecció i han superat amb expectatives les previsions.

En categoria infantil, l’entrenador del Sala5 Iván Calle va guanyar la medalla d’or amb la selecció comarcal que va substituir Andorra. Improvisada amb només quatre dies d’antel·lació, aquesta selecció ha estat una de les revelacions de la cita i s’ha alçat amb la medalla d’or. El tècnic del Sala5 ha parlat de la rapidesa amb què van moure’s per muntar un bon equip.

Ivan Calle, entrenador Sala5 Martorell

En la categoria cadet femenina, amb la jugadora martorellenca de la Penya Esplugues Nerea Nuño en les seves files, l’or ha estat també per al Baix Llobregat. Karen Ponce, de la UFS Martorell, va prendre-hi part en la selecció comarcal.

El coordinador de la UFS Martorell, Valter Pereira, ha qualificat d’immillorable l’experiència a Blanes. Tots els jugadors del club han ofert un molt bon paper i creu que han posat les bases de coses més grans.

Valter Pereira, entrenador UFS Martorell

Rida Migiss i Gerard Carbó ja han rebut la trucada per ser als primers entrenaments de les seleccions catalanes en benjamí i aleví, respectivament. En cadet masculí, els integrants de la selecció del Baix Llobregat Biel Planas, Jofre Mullor i Jose Martínez han estat quarts, mentre que Kevin Pérez, Eloy Almagro i Guillem Beumalà, del combinat comarcal, no van superar la fase de grups.

 

Font: Quatre medalles en clau martorellenca als comarcals base de futbol sala