Nou seminari sobre esport i el seu impacte en les oportunitats educatives

Categories General

L’Ajuntament de Martorell organitza, el proper 13 d’abril, el seminari ‘L’esport educatiu a temps complert i el seu impacte en la millora de les oportunitats educatives’. Serà a les 18.00h a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Els interessats poden consultar el programa complet de la jornada i fer la inscripció a través del web ciutateuropeaesport.martorell.cat .

En el marc del calendari d’activitats de celebració de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023, l’Ajuntament de Martorell ha programat un cicle de seminaris amb l’objectiu de generar coneixement i compartir experiències sobre ‘Esport Saludable al servei de l’Educació i la Cohesió Social’.

En aquesta ocasió es farà el seminari de ‘L’esport educatiu a temps complert i el seu impacte en la millora de les oportunitats educatives’. Des d’una perspectiva de l’educació a temps complert, es vol apropar als assistents als plantejaments pedagògics que configuren la pràctica de l’activitat física i esportiva i la seva rellevància en la millora de les oportunitats i l’equitat educativa, aprofundint en la connexió d’agents i aprenentatges que proporciona l’esport educatiu, i el seu impacte en la millora de les oportunitat educatives.

Font: Nou seminari sobre esport i el seu impacte en les oportunitats educatives