Nous tallers de cant i de producció musical a l’Espai Jove Punt Nord

Categories General

La Regidoria de Joventut, amb el suport de l’Escola Municipal de Música de Martorell, posen en marxa un taller de cant i un de producció musical per a joves nascuts entre 1994 i 2012. Aquestes píndoles s’impartiran a l’Espai Jove Punt Nord i permetran als participants aprendre tècniques vocals per a cantar de manera saludable i com produir una cançó tot fent servir la tecnologia.

El taller de cant es farà el 16 de maig, de 17.30 a 18.30h, i és pensat per a joves a qui els agradi cantar però que vulguin aprendre la tècnica i mostrar actitud davant el públic. A través d’activitats pràctiques i consells, els ajudaran a desenvolupar les seves activitats vocals i a guanyar confiança a l’escenari.

Anna Sánchez, professora de l’Escola Municipal de Música i encarregada d’impartir aquest taller, assegura que “aprendrem en base a repertori, totes les tècniques essencials per cantar de manera saludable, sense fer-nos mal. Porta la teva cançó preferida, estigues preparat i, sobretot, vine amb moltes ganes d’aprendre i de passar-t’ho bé”.

Anna Sánchez, professora Escola Municipal de Música

El taller d’iniciació a la producció musical servirà per endinsar-se en el món dels ritmes i els samples, tot apropant-se als programes d’edició d’àudio, a la tecnologia i al programari lliure que tothom pot tenir a l’abast. Es farà l’11 d’abril i el 13 de juny, de 17.30 a 18.30h.

Àlex Badia, professor de l’Escola Municipal de Música i encarregat d’aquest taller, diu que “aquesta píndola pretén ser una primera presa de contacte d’aquesta disciplina per a la gent que no l’ha fet mai i vol apropar-se. Farem servir un programari lliure, un software accessible per a tothom i gratuït. Parlarem de conceptes bàsics de producció musical, de teoria musical i de com intentar fer que sonin coses des dels dispositius que tinguem a disposició”.

Àlex Badia, professora de l’Escola Municipal de Música

Amdós tallers són gratuït amb places limitades. Les inscripcions es poden fer a través del web del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM). També presencialment a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM: Centre Cultural (plaça de les Cultures s/n), Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) (carrer de Gelida s/n), Oficines del PMSAP (plaça de la Vila, 27), Complex Esportiu La Vila (carrer Mestres Gomila i Reniu, 1), i al Complex Educatiu Torrent de LLops (carrer de Josep Tarradellas, 11).

The post Nous tallers de cant i de producció musical a l’Espai Jove Punt Nord appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Nous tallers de cant i de producció musical a l’Espai Jove Punt Nord