Nova convocatòria d’ajuts per a joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil

Categories General

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell organitza el proper dimecres, 17 de juny, a la 13.00h, una sessió adreçada a empreses i persones emprenedores menors de 30 anys que vulguin informar-se sobre la nova convocatòria d’ajuts per a autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil. La sessió es farà a través de la plataforma jitsi.org i cal inscripció prèvia al següent formulari.

Poden sol·licitar aquests ajuts els joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d’alta com a treballadors autònoms des de l’1 de setembre de 2019 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds el 15 de setembre de 2020, detalla la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d’alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent. El termini per presentar les sol·licituds és de l’11 de juny al 15 de setembre de 2020.

Enllaços relacionats

RESOLUCIÓ TSF/1270/2020, de 3 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l’any 2020

Ajuts per a persones emprenedores i treballadors autònoms

Accés a la normativa i al tràmit de sol·licitud de subvenció

Font: Nova convocatòria d’ajuts per a joves autònoms inscrits al programa Garantia Juvenil