Nova convocatòria per contractar cinc joves en pràctiques remunerades a l’Ajuntament

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell posa en marxa la 5a convocatòria del programa ‘Joves en pràctiques’ de contractació de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’Ajuntament contractarà cinc joves, entre els 18 i els 29 anys, que duran a terme tasques a diferents departaments municipals, per un període de sis mesos i jornada laboral completa. El programa compta amb la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

El programa de contractació en pràctiques, comenta la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, vol que els joves desenvolupin una primera experiència en el món del treball per poder sortir al mercat i adquirir una feina a alguna empresa de l’entorn. La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Les persones destinatàries han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques, comenta la tècnica de Promoció. Tots els requisits i les condicions previstes s’han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l’inici del contracte.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Els joves interessats es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica trucant al 93 775 31 01, per WhastApp al 630 88 45 28 o per mail a dfernandez@martorell.cat, abans del 31 d’octubre.

Font: Nova convocatòria per contractar cinc joves en pràctiques remunerades a l’Ajuntament