Noves sessions informatives en línia sobre el programa ‘Sos Mentoring’ per a empreses

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, continua impulsant el programa ‘SOS Mentoring ‘, una iniciativa de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona, que compta amb més de 500 mentors voluntaris per fomentar el suport i la participació de les petites empreses del territori.

‘SOS Mentoring’ és un programa de voluntariat en què persones, empresàries i directives amb experiència, ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a fer front als seus reptes empresarials, projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i mantenint l’ocupació.

És un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït on els mentors voluntaris comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els beneficiaris del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar un pla de reactivació. Les reunions són en línia, amb una freqüència setmanal o quinzenal, i durant un període d’entre un i tres mesos, detalla Ana Millán, tècnica d’Empresa i Suport a l’Emprenedoria del Molí Fariner de Martorell.

Ana Millán, tècnica d’Empresa i Suport a l’Emprenedoria Molí Fariner

Per tal de donar a conèixer aquest programa de voluntariat, la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona han programat noves sessions informatives online. El 13 de setembre, a les 13.00h, la xerrada serà per a empresaris voluntaris i el 14 de setembre, a les 15.00h, per a emprenedors. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç .

Font: Noves sessions informatives en línia sobre el programa ‘Sos Mentoring’ per a empreses