Oberta la 9a edició del programa ‘Accelera el creixement’

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell col·labora amb la Diputació de Barcelona i PIMEC en el programa ‘Accelera el creixement ‘. L’objectiu és que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d’un conjunt de serveis avançats per tal de dissenyar i posar en marxa el projecte de creixement dels seus negocis.

El programa ajudarà 50 empreses de les comarques barcelonines a millorar la seva competitivitat a través de  l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, la transformació digital, l’estratègia empresarial, la internacionalització, el màrqueting, la comercialització i l’obertura de nous mercats i l’organització de la gestió de l’empresa.

L’Ajuntament de Martorell participa, novament, en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar. En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi amb valoracions molt positives. En la situació actual generada per la crisi de la COVID-19, moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el seu futur full de ruta.

Enguany, el programa continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions, com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis, i les sessions individualitzades i grupals.

Qui hi pot participar?

El programa ‘Accelera el creixement’ està adreçat exclusivament a pimes amb tres o més treballadors, amb una antiguitat mínima de cinc anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en el seu creixement.

En les vuit edicions anteriors del programa han participat amb èxit un total de set empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.

La Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

Inscripcions i més informació

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s’han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 3 de juny de 2020, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat. També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/ .

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa també es pot contactar directament amb Pimec (Annabel Cuatrecases 934 964 500 acuatrecases@pimec.org) o amb la Diputació Barcelona (Ramon Boixadera 934 022 831 stp.accelera@diba.cat).

La participació al programa té un cost total de 5.500 euros però l’empresa es fa càrrec d’una part (500€+IVA), un cop seleccionada, i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Font: Oberta la 9a edició del programa ‘Accelera el creixement’