Obre el període d’inscripció per a optar a un habitatge amb protecció oficial al barri de La Sínia de Martorell

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través de l’Oficina Local d’Habitatge, ha obert aquest dilluns 1 de març el període d’inscripció al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial (HPO) per optar a un dels 130 habitatges de compravenda al barri de La Sínia.

La inscripció per optar a aquesta promoció s’ha de fer abans del 15 d’abril per via telemàtica seguint els passos indicats al lloc web www.martorell.cat/lasinia . Al mateix temps, l’Ajuntament ha instal·lat una oficina d’informació i registre, l’Espai La Sínia, a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 46), per atendre a les persones interessades també de manera presencial, amb totes les mesures de seguretat. Per a l’atenció presencial és imprescindible sol·licitar cita prèvia a la secció de tràmits de l’Ajuntament o als telèfons 93 775 27 16 o 93 775 60 68.

Els habitatges es faran mitjançant un promotor social homologat per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Un cop enllestida aquesta primera fase de 130 habitatges de compravenda, es faran dues promocions més de pisos amb protecció oficial a La Sínia, fins als 330 habitatges, en els quals també hi haurà habitatges en règim de lloguer.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha afirmat que “aquest nou barri és una gran oportunitat per al nostre poble i estic convençut que reforça el model social i urbà que representa Martorell”. En aquest sentit, Fonollosa ha destacat que les obres d’urbanització del barri avancen a bon ritme i ha assenyalat que la voluntat de l’Ajuntament amb aquest barri és “posar a disposició dels veïns de Martorell un parc d’habitatges assequibles en el qual, totes les famílies, i en especial, els joves, tinguin l’oportunitat d’iniciar i fer créixer el seu projecte de vida en les millors condicions de benestar i qualitat”.

El barri de La Sínia és un eixample residencial on s’hi construiran un total de 1.100 habitatges, 330 dels quals amb protecció oficial. Comptarà amb un gran parc central, un nou eix comercial, una zona d’oficines i serveis, places i zones per a vianants amb jocs infantils i una àrea d’equipaments públics per dotar el barri dels serveis necessaris.

Font: Obre el període d’inscripció per a optar a un habitatge amb protecció oficial al barri de La Sínia de Martorell