Òmnium Pla de Montserrat organitza el 2n Concurs de microrelats, sota la temàtica “…i aquella carícia”

Categories General

Òmnium Pla de Montserrat organitza el 2n Concurs de microrelats, aquest cop sota la temàtica “…i aquella carícia”. Els textos han de ser en català i tenir com a màxim 200 paraules d’extensió, sense contar el títol, a més de ser originals, inèdits i propis dels autors i autores. Els participants podran enviar els seus microrelats en format digital fins al 14 d’abril, amb lletra Arial 12 i interlineat 1,5, a través del formulari facilitat a la seva pàgina web.

El concurs es divideix en dues categories, la juvenil, per als escriptors d’entre 14 i 17 anys, i la d’adult, per a tots els participants majors de 18 anys. Així, hi haurà un premiat per a cada categoria, a qui se li atorgarà un guardó en espècie valorat en 100 euros. El veredicte dels premiats es farà públic el dissabte 27 d’abril a la Biblioteca Sibil·la Durfort de Collbató, en un acte que començarà a les 11.30h.

Jordi Gibert, president d’Òmnium Pla de Montserrat, comenta que la idea de fer un concurs de microrelats “va sorgir del grup de socis d’Òmnium de Collbató l’any passat, i aquest any en fem ja la segona edició. Aquesta iniciativa està oberta a tots els municipis del Pla de Montserrat. La temàtica que s’ha escollit és la frase suggerent “…i aquella carícia”, en què l’objectiu és incitar a la inspiració dels autors”.

Jordi Gibert, president d’Òmnium Cultural Pla de Montserrat

La finalitat del concurs és “per una banda, fomentar l’escriptura en català i en petit format, amb la intenció d’impulsar la participació de tots aquells qui potser no s’atrevirien amb un format més llarg. Per altra banda, també volem donar a conèixer la nostra seu territorial del Pla de Montserrat que tot just vam constituir el desembre de l’any passat”, ha afirmat Gibert.

Jordi Gibert, president d’Òmnium Cultural Pla de Montserrat

Jordi Gibert anima a tothom a participar i a consultar les bases del concurs al web omnium.cat/pla-de-montserrat .

 

The post Òmnium Pla de Montserrat organitza el 2n Concurs de microrelats, sota la temàtica “…i aquella carícia” appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Òmnium Pla de Montserrat organitza el 2n Concurs de microrelats, sota la temàtica “…i aquella carícia”