Oques Grasses, Ana Mena, Miki Núñez i Sexenni a l’Anual de Ràdio Flaixbac

Categories General

La Nau 2 de Ca n’Oliveres acollirà aquest dijous, de 20.00 a 23.00h, l’Anual Flaixbac , la festa de presentació de la temporada radiofònica de l’emissora musical. La cita inclourà les actuacions d’Oques Grasses, Ana Mena, Miki Núñez i Sexenni al llarg de tres hores. És el primer cop que l’emissora organitza aquest acte fora de la capital catalana des que la va instaurar, l’any 2013.

Èxit total de la convocatòria, ja que en pocs dies es van esgotar les 1.500 entrades que s’havien posat a la venda des del portal entrades.martorell.cat i des de la pròpia emissora. De fet, els organitzadors van arribar a recomptat fins a 4.000 sol·licituds d’entrada per a una cita amb actuacions musicals en directe d’artistes reconeguts i que dona la benvinguda a la temporada davant els oients.

“Es tracta de conèixer les novetats i poder passar una bona estona amb la gent de Flaixbac”, comenta Pol Truke, cap del Departament d’Accions Especials del Grup Flaix, de les emissores Flaix FM i Ràdio Flaixbac.

Pol Truke

Punt central de la vetllada serà “l’actuació de grans artistes del plànol nacional i internacional que responen a la nostra crida i que, de fet, formen part dels continguts musicals de l’emissora”, comenta Truke. És el cas d’Oques Grasses, Ana Mena, Miki Núñez i Sexenni.

Pol Truke

Cadascun dels artistes actuarà durant uns 30 minuts. Per tant, l’Anual no és un concert convencional, sinó que “volem és que la gent gaudeixi d’una intensitat total amb els artistes més punters que han pogut venir a la festa”, comenta Truke.

Pol Truke

I dissabte, sessió de dj’s

Ràdio Flaixbac té enguany una gran presència al Roser martorellenc. De fet, dissabte passat va emetre en directe des dels jardins d’El Progrés el programa ‘El vermut de Llucià Ferrer’, i ho rematarà la matinada d’aquest dissabte (00.00h) amb la Festa Flaixbac, amb la participació de Carles Pérez, Andreu Presas i Mar Arans.

Pol Truke

La cita reunirà a la Nau 2 a aquests tres deejais de l’emissora. Hi haurà també disponible un servei de bar i el Punt Lila.

Font: Oques Grasses, Ana Mena, Miki Núñez i Sexenni a l’Anual de Ràdio Flaixbac