Paquita Espuche exposa la seva col·lecció de punts de llibre a la Biblioteca

Categories General

La martorellenca Paquita Espuche sempre ha tingut la dèria de recollir punts de llibre de totes les ciutats que ha visitat, equipaments als que ha anat o esdeveniments als que ha assistit. La seva col·lecció és ben extensa, però des de la Biblioteca Martorell n’han fet una tria a l’exposició Col·lecció personal de punts de llibre .

La compilació d’Espuche és increible i sorprenent, amb punts de llibre originals, de diferents indrets, tècniques i materials. “He voltat per tota Espanya, i també he estat a Nova York, Londres, París, Miami, Egipte o Mèxic. D’allà on vaig m’agrada emportar-me algun record”. La mostra aplega punts de temàtiques diferents, així com de brodats, ja que Espuche també és puntaire.

Paquita Espuche, col·leccionista punts de llibre

Els punts de llibre no són l’única joia col·leccionista que té Paquita Espuche. “Faig col·leccions de tot: de didals, de llibres, d’àlbums de retrats… al final són els records i quan tinc ganes me’ls miro i en faig memòria”, comenta.

Paquita Espuche, col·leccionista punts de llibre

És la primera vegada que Espuche fa una exposició sobre els seus punts de llibre, però no destacarta poder-ne fer alguna altra amb la resta de col·leccionables dels que disposa. La mostra Col·lecció personal de punts de llibre es pot visitar al vestíbul de la Biblioteca, des d’avui i fins al 30 de novembre.

Font: Paquita Espuche exposa la seva col·lecció de punts de llibre a la Biblioteca