Pere Teixiné aplega la festa de Torrent de Llops aquest cap de setmana

Categories General

Continuen les celebracions de les festes dels barris de Martorell i aquest cap de setmana li arriba el torn a Torrent de Llops. L’associació veïnal ha cosit un programa amb actuacions, música, sopar populars, esport i jocs per a tota la família amb la plaça de Pere Teixiné com a epicentre.

Divendres, 12 de juliol, a les 20.00h, s’inaugurarà l’exposició de patchwork a la sala de l’associació de veïns, que restarà oberta al públic els tres dies de festa. Està organitzada per les dones del taller de costura de l’associació Torrent de Llops i Rodalies.

A les 20.30h, s’obrirà el servei de bar i planxa per poder fer un mos, i hi haurà l’activitat Total Body amb Rosa Giberga (porta’t aigua i tovallola per passar una bona estona). A les 21.45h, Neus Motos oferirà un monòleg (per a adults) i, a les 23.15h, actuació del DJ PartyBear, detalla la presidenta de l’associació de veïns, Marisol Solís.

Marisol Solís, presidenta AV Torrent i Rodalies

L’endemà dissabte, 13 de juliol, a les 9.00h, hi haurà torneig de futbol sala infantil (fins a 14 anys), i a les 10.30h, el taller de manualitats. Per la tarda, torneig de futbol sala de veterans i de la Fundació Arc de Sant Martí, a les 18.00h.

I a la nit, sevillanes i actuació de l’Espai Dansa, a les 21.15, i sopar popular de carmanyola, a les 21.15h. Cal reservar taula prèviament a l’associació de veïns. També hi haurà sorteig de regals donats per comerciants del barri. La jornada tancarà amb ball amenitzat per DJ PartyBear.

Marisol Solís, presidenta AV Torrent i Rodalies

Diumenge, 14 de juliol, serà el colofó de festa amb la 10a edició de la cursa infantil i la cursa inclusiva. A les 11.30h, inflables amb aigua, i a les 20.00h, actuació del Mag Alexander Main i sorteig de regals dels comerciants del barri.

The post Pere Teixiné aplega la festa de Torrent de Llops aquest cap de setmana appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Pere Teixiné aplega la festa de Torrent de Llops aquest cap de setmana