Ple d’activitats nadalenques a la Residència Sant Joan de Déu

Categories General

Els usuaris i usuàries de la Residència Sant Joan de Déu de Martorell gaudiran unes festes de Nadal farcides d’activitats. Tres grups d’escoles de Martorell canten nadales La gent gran rebrà la visita de grups de tres centres escolars, que els cantaran nadales. També hi haurà teatre i tradicions, com ara la de fer cagar el tió, la visita del Patge Viu Viu i, sobretot, la de Ses Magestats els Reis d’Orient.

Amb molta prudència davant la situació epidemiològica actual, els residents tornaran a viure unes festes de Nadal molt especials que, de fet, ja van engegar-se aquest dilluns. El director tècnic de la Residència, Jonatan Triviño, explica que “des del centre sempre hem fet moltes activitats lúdiques al llarg de l’any, i aquestes festes prenen una especial rellevància, i són les més especials per a nosaltres, i que afrontem amb més il·lusió, fraternitat i amor”.

Jonatan Triviño, director tècnic de la Residència Sant Joan de Deu

Fins al 6 de gener, l’equipament ha programat una desena d’activitats, que van començar aquest dilluns amb la visita d’alumnes de l’Escola José Echegaray, que van cantar nadales. Dues escoles més també visitaran la Residència amb la mateixa finalitat: l’Escola Vicente Aleixandre -dimecres 15 de desembre a les 10.30h- i el Col·legi La Mercè -dilluns 20, 15.30h-.

També s’han inclòs dos concerts. El primer, amb la família Tobella -dissabte 18, 11.30h- i el segon, encara per confirmar, un concert de Nadal previst pel 3 de gener.

La tradició també és molt present a Sant Joan de Déu aquests dies. No en va, aquest dimecres s’ha muntat el pessebre. El divendres 19 (12.30h) la gent gran rebrà la visita del Patge Viu Viu, i el 6 de gener (12.00h) serà el torn de Ses Magestat els Reis d’Orient. Abans, també s’haurà celebrat una bastonada per fer cagar el tió (dijous dia 23 de desembre, a les 10.30h), i el dia següent (10.30h) es visionarà l’obra de teatre ‘Els Pastorets’. Ho detalla Triviño:

Jonatan Triviño, director tècnic de la Residència Sant Joan de Deu

Des de la direcció del centre es posa l’accent en el caràcter transversal de moltes de les activitats que s’hi celebren, en les que s’hi implica també una part representativa del teixit associatiu i social de Martorell.

Font: Ple d’activitats nadalenques a la Residència Sant Joan de Déu