Pomfusa i Exfun impulsen la campanya ‘Des de dins’ per fomentar la divulgació funerària

Categories General

Pomfusa i Exfun impulsen la campanya ‘Des de dins’, que servirà per donar a conèixer el servei funerari per dins i el dia a dia de l’equip que hi treballa. Serà una entrega mensual a partir del mes de setembre, que s’oferirà en format digital i en suport paper.

El gerent de Pomfusa SA Serveis Funeraris, Jordi Casanovas, explica que “el món funerari és desconegut per a la majoria de ciutadans. Per això, amb aquesta campanya volem posar en relleu l’equip de professionals que vetlla per als nostres difunts a l’hora del seu comiat i mantenir l’harmonia en els cementiris on descansen. Donarem veu al nostre equip de professionals perquè expliquin com és la seva feina, el seu dia a dia. Una feina poc visible, però essencial, que en tot moment vol estar a prop de les famílies”.

Jordi Casanovas, gerent de Pomfusa

Dividits en 12 capítols, els reportatges abordaran tots els serveis que s’ofereixen i com es gestionen des de Pomfusa i Exfun. Casanovas subratlla que “arran de la pandèmia sanitària que estem vivint, creiem que és el moment per fer-ne divulgació, amb aquest seguit de reportatges la població podrà descobrir el nostre món des de dins a casa nostra. Cal crear cultura funerària entre la nostra societat”.

Jordi Casanovas, gerent de Pomfusa

La campanya ‘Des de dins’ es podrà seguir a través del web de Pomfusa i Exfun (pomfusa.com i exfun.es ) i en els perfils a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram (@pomfusa). Els exemplars en paper es podran adquirir gratuïtament en els centres de Martorell, Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Esparreguera i Piera.

Pomfusa SA Serveis Funeraris atén 16 municipis de quatre comarques diferents: Martorell, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Castellbisbal, Gelida, Collbató, El Bruc, Ullastrell, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Masquefa i Piera.

Font: Pomfusa i Exfun impulsen la campanya ‘Des de dins’ per fomentar la divulgació funerària