Pomfusa lliura productes per a les famílies que atén Creu Roja Baix Llobregat Nord

Categories General

L’empresa de serveis funeraris Pomfusa SA ha fet una entrega d’aliments i begudes a Creu Roja Baix Llobregat Nord per a les famílies més necessitades de la comarca i que han vist agreujades les seves circumstàncies durant la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Aquesta donació, que es va fer a les dependències de Pomfusa SA, s’ha sumat a d’altres, en aquest cas de material sanitari, que l’empresa ha fet als centres hospitalaris martorellencs.

L’atenció als difunts i a les seves famílies durant el confinament ha canviat. En primera instància, amb la restricció de vetllar els difunts. Més endavant, les mesures s’han relaxat per tal que les famílies puguin acompanyar-los, i és en la fase 0’5 quan s’ha permès l’entrada a les sales de vetlla però amb una capacitat limitada. Les dependències s’han adequat per evitar una concentració alta d’acompanyants i poder desinfectar els espais comuns.

Creu Roja rep begudes i menjar

En anul·lar el servei de rebosteria i dolços que oferia durant les vetlles, Pomfusa SA ha decidit donar aquests productes a  Creu Roja Baix Llobregat Nord, que ho destinarà a les famílies de la comarca.  La responsable de l’empresa funerària, Carme Querol, explica que han optat per entregar els productes per tal que tinguin sortida en famílies que ho necessiten.

Carme Querol, responsable Pomfusa

La tècnica de l’oficina de Martorell de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, ha exposat que incidiran en les famílies amb més vulnerabilitat a l’hora de repartir els aliments i les begudes.

Griselda Sanahuja, Creu Roja Baix Llobregat Nord

A banda de l’entrega d’aliments i begudes, Pomfusa ha col·laborat amb material per fabricar bates per al personal sanitari de l‘Hospital Sant Joan de Déu, així com mascaretes, ulleres i bates per als treballadors de residències de gent gran.

Font: Pomfusa lliura productes per a les famílies que atén Creu Roja Baix Llobregat Nord