Pont d’Estels i Riu de Sons oferiran la Tarda de Joc, un espai lúdic gratuït per a famílies amb infants de 0 a 4 anys

Categories General

La Regidoria d’Ensenyament posarà en marxa el 20 de febrer la Tarda de Joc . Les llars d’infants Pont d’Estels i Riu de Sons obriran portes fora del seu horari habitual perquè les famílies amb infants, entre 0 i 4 anys, puguin gaudir d’un espai lúdic i d’interrelació. El servei serà gratuït i els interessats poden inscriure’s a les oficines d’atenció al ciutadà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

La Tarda de Joc neix amb la voluntat de “donar resposta a les demandes de les famílies del municipi que estan immerses en la criança i que necessiten d’un espai que els permeti compartir les seves vivències i jugar tranquil·lament amb els seus fills”, indica la regidora d’Ensenyament, Sole Rosende. L’Ajuntament respon amb la cessió gratuïta d’ús de la Llar d’Infants Pont d’Estels els dilluns i la Llar d’Infants Riu de Sons els dijous, de 17.00 a 18.15h.

Sole Rosende, regidora d’Ensenyament

El servei permetrà als usuaris “compartir amb els seus fills experiències lúdiques que reforcin els vincles afectius”. Els infants podran relacionar-se entre sí, conèixer les possibilitats del seu cos i assolir noves conquestes motrius. “Els adults tindran la possibilitat de conversar i intercanviar experiències amb altres famílies que es troben el mateix moment vital”, apunta Rosende.

Sole Rosende, regidora d’Ensenyament

Les famílies podran fer servir la sala de psicomotricitat, el vestíbul i el pati de les llars d’infants. Els adults hauran d’acompanyar en tot moment als seus fills, fer-se’n responsables i comprometre’s a mantenir les normes de convivència. Per tal de garantir el millor desenvolupament de l’espai, les places estan limitades a un màxim de 12 famílies simultàniament.

Font: Pont d’Estels i Riu de Sons oferiran la Tarda de Joc, un espai lúdic gratuït per a famílies amb infants de 0 a 4 anys