Portes obertes als instituts per a alumnes que començaran secundària el proper curs

Categories General

Els centres d’educació secundària de Martorell -Pompeu Fabra; Joan Oró; Maria Canela i La Mercè- comencen el període de portes obertes per mostrar la seva activitat i projecte. La convocatòria es dirigeix a les famílies amb fills que cursen 6è de primària a les escoles públiques de la localitat, i que el proper curs canviaran de centre per seguir els seus estudis de secundària.

Les portes obertes permeten conèixer de prop les característiques de cada centre i la seva oferta educativa. També són una oportunitat per plantejar preguntes i resoldre dubtes, i per a que mares i pares puguin perfilar les seves preferències i recollir-les a la llista definitiva de centres.

Tres dels quatre Instituts han programat sessions. A l’Institut Pompeu Fabra, seran el 8 de març, en dos torns: 18.00 i 18:45h. A l’Institut Joan Oró es faran el 7 de març (18:00 h), amb reserva de cita prèvia a la web. Al Col·legi La Mercè, se celebraran els dies 3 i 4 de març a les 17 hores, fent reserva prèvia omplint el formulari de la seva web o trucant per telèfon. Finalment, L’Institut Maria Canela fa portes obertes virtuals, al seu web.

L’OME dona suport en la preinscripció i matriculació

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Martorell -ubicada al Complex Educatiu dels carrer de Josep Tarradellas número 11-, es fa arribar als alumnes tota la informació necessària per a que la família faci la tramitació. Aquesta documentació la rebran al mateix centre on es troben escolaritzats. Per a més informació, es posa a disposició l’adreça electrònica ome@martorell.cat.

La preinscripció i matriculació per a l’alumnat de 6è d’educació primària per incorporar-se a d’Educació Secundària Obligatòria arrencarà el 9 de març i finalitzarà el dia 21 del mateix mes. Les famílies podran presentar tota la documentació fins el 23 de març. El 21 d’abril, els centres publicaran la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, un cop analitzades les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen i els documents justificatius.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya té dissenyat tot el calendari de prematrícula al seu web, en aquest enllaç .

Font: Portes obertes als instituts per a alumnes que començaran secundària el proper curs