Presència refrescant i inspiradora en l’escena global del jazz, divendres al PAS amb Quiet Colors

Categories General

Quiet Colors ho té tot a punt per actuar divendres, 12 de juliol, a les 22.30h, al 10è Festival PAS (Pont a les Arts Sonores). Un duet format pel percussionista argentí Marcelo Woloski, i la cantant i pianista polonesa Joanna Kucharczyk. Una presència refrescant i inspiradora en l’escena global jazzística.

La seva proposta combina veu i piano amb la percussió, amb imaginació i creativitat, tot fent que cada tema tingui el seu propi univers. Al concert tocaran cançons del seu primer disc Why , “la presentació del so de Quiet Colors. Som un duet clàssic però la percussió que Marcelo ha escollit per a aquest projecte ens fa especials, és com una obra d’art”, comenta Joanna Kucharczyk.

Joanna Kucharczyk, cantant i pianista

“Ens agrada molt presentar aquest disc en directe perquè podem obrir la formula i l’estructura de les cançons per a la improvisació, i fer ús de tots els sons de la percussió en viu, que és espectacular. També ens agrada l’energia que rebem del públic perquè és una part important dels nostres concerts”, apunta la pianista.

Joanna Kucharczyk, cantant i pianista

El duet va néixer ara fa set anys de l’amor i l’admiració, personal i musical, que es tenen ambdós components. “Vam començar a tocar informalment i, fa dos anys, vam gravar a l’estudi el nostre primer EP de cinc cançons”, diu Woloski. El seu estil beu “del jazz, de les músiques del món, de Sud-Amèrica o del Senegal. Hem sentit molta música i se senten les nostres influències amb un filtre d’elegància”, afegeix Joanna.

Marcelo Woloski, percussionista, i Joanna Kucharczyk, cantant i pianista

Marcelo Woloski és guanyador de tres premis Grammy com a membre de la banda Snarky Puppy, i Joanna Kucharczyk és professora del prestigiós Berklee College of Music de Boston. Originaris de diferents tradicions musicals, la seva col·laboració crea un so captivador i distintiu que ha estat aclamat internacionalment. Subtilesa, groove i musicalitat que fan de la seva actuació un instant especial i minimalista, que homenatja les lletres com a centre de cada cançó.

The post Presència refrescant i inspiradora en l’escena global del jazz, divendres al PAS amb Quiet Colors appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Presència refrescant i inspiradora en l’escena global del jazz, divendres al PAS amb Quiet Colors