Primera sessió informativa de la Formació Ocupacional ‘Activitats Auxiliars de Magatzem’

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica va organitzar el passat 21 de gener una sessió informativa del CP ‘Activitats auxiliars de Magatzem’, primer curs de Formació Ocupacional que s’iniciarà enguany al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell. En aquesta sessió informativa específica d’aquest certificat de professionalitat es concreten tots els detalls i s’amplia la informació relativa al curs amb inici previst pel 31 de gener de 2022.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha aconseguit una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats per a l’any 2021 (FOAP 2021) per poder impartir en aquesta convocatòria 2021-22 quatre cursos sol·licitats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Malgrat que la convocatòria de cursos correspon a l’any 2021, el gruix d’aquests es portarà a terme durant l’any 2022.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner iniciarà la formació ocupacional d’aquest any amb el curs CP ‘Activitats Auxiliars de Magatzem’ el dia 31 de gener de 2022 en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00h.

CP ‘Activitats Auxiliars de Magatzem’

Aquest certificat de professionalitat que s’impartirà al Centre de Promoció Econòmica de Martorell a partir d’aquest mes de gener es tracta d’un CP de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades en 170 hores teòriques, 40 hores de formació complementària i 40 h de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu principal d’aquesta formació és realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d’un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

Font: Primera sessió informativa de la Formació Ocupacional ‘Activitats Auxiliars de Magatzem’