Prova pilot a Martorell per augmentar l’ús del català

Categories General

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha preparat unes sessions anomenades ‘De l’aula al carrer’. Aquestes sessions van adreçades a persones que volen mantenir-se en català i augmentar-ne l’ús. Les sessions estan en fase de pilotatge i es posaran en pràctica a Martorell i Sant Vicenç dels Horts.

El Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, acollirà durant tres dijous una prova pilot de foment del català oral. És una activitat que pretén proporcionar als participants estratègies per incrementar i mantenir l’ús diari personal del català, apunta Andreu González, director del Servei Local de Català de Martorell.

Andreu González, director SLC Martorell

Es faran tres sessions adreçades a persones que ja fan servir el català a la seva vida diària més d’un 75 % del temps. Les sessions tindran lloc a la sala d’actes del Complex Educatiu (c. de Josep Tarradellas, 11) el 18 de novembre, el 2 de desembre i el 16 de desembre. L’horari serà de 19.00 a 20.30h.

Andreu González, director SLC Martorell

L’assistència és gratuïta i cal inscriure’s a través del formulari que trobareu al web https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlcanametller/ . Més informació al web de ‘L’ús oral: De l’aula al carrer ‘.

Font: Prova pilot a Martorell per augmentar l’ús del català