‘Quanta dignitat’ de Ràdio Martorell es presenta als Premis Sonor de podcasts en català

Categories General

El programa humorístic Quanta dignitat , que s’emet des del passat setembre a Ràdio Martorell dimecres i en reemissió dissabtes, a les 19.00h, és candidat als Premis Sonor . Aquest certamen celebra enguany la seva primera edició. És una iniciativa del magazín La Mira i Catalunya Ràdio, que pretén premiar els millors podcasts de programes i àudios fets en català.

Quanta Dignitat compleix el requisit fonamental establert a les bases del concurs per a l’edició vigent: ser un treball produït o coproduït i emès en català entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

Els seus ideòlegs i conductors, Pau Corbalán i Jean-Paul Fannes, l’han inscrit i opten a algun dels premis que ha establert l’organització. “Per nosaltres pot ser un reconeixement més a la nostra feina, junt amb el que ja ens ha ofert Martorell des de l’inici. Partim de l’objectiu de fer un programa per a que la gent ens escolti i es diverteixi, i alhora, promoure la llengua. Cal donar-li amor i caliu”, destaca el Jean-Paul.

Jean-Paul Fannes

A Quanta dignitat , els dos presentadors compren una illa deserta per fugir de l’asfixiant món quotidià i comencen a establir-hi un nou país. En cada episodi es debaten aspectes trascendentals per a la seva creació, amb l’aparició d’un conjunt de pintorescos i insòlits personatges que n’esdevindran nous habitants.

Per Corbalán, “el producte és bastant potent en sí. Hi ha molts podcasts d’humor, però la gent que fa entreteniment en català sempre sol ser la mateixa i hi ha poques oportunitats per a que la gent poc coneguda presenti el seu projecte, que pot ser igual de bo”, i afegeix que “fem la feina amb molta estima, i creiem que és un producte prou vàlid”.

Pau Corbalán

Tots els programes i àudios opten a set premis: el del públic -per votació popular-; millor podcast de ficció; millor podcast de narrativa no-ficció; millor podcast d’entreteniment i humor; millor podcast conversacional;  millor podcast publicitari i millor podcast innovació.

El jurat premiarà quatre categories més: a la millor realització i disseny sonor; millor guió (idea original); millor producció i millor podcaster (presentador/a, conductor/a). Corbalán anima a votar el premi del públic: “Cal anar al web, a l’apartat de públic, enganxar el link del programa i haurà votat per nosaltres”.

Pau Corbalán

Les propostes més enviades en la categoria del premi del públic passaran a una segona ronda de votacions per triar qui s’enduu aquest premi.

Font: ‘Quanta dignitat’ de Ràdio Martorell es presenta als Premis Sonor de podcasts en català