Reforç de les mesures sanitàries al mercat no sedentari del barri de Buenos Aires

Categories General

L’Ajuntament de Martorell implantarà noves mesures sanitàries al mercat no sedentari dels dissabtes amb la voluntat d’evitar situacions de risc i reforçar la lluita contra el contagi per COVID-19. Les mesures preveuen sectoritzar amb tanques el mercat de fruita, fer controls d’accés i reforçar el control policial per tal de complir amb les recomanacions d’higiene i distància.

L’entrada al mercat de fruita serà pel carrer de Lluís de Recasens, mentre que la sortida es farà per l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals. Ambdós punts disposaran de control d’aforament amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i presència fixa de la Policia Local.

Les parades de fruita es distribuiran a l’espai lateral de les voreres en forma d’U, amb limitació de clients que controlarà cada paradista.

Es posarà en servei els lavabos de l’Esplai de Gent Gran, amb accés per a paradistes i usuaris del mercat, ja que els bars i restaurants estan tancats, així com la resta d’equipaments municipals.

Pel que fa a la resta del mercat, funcionarà com les darreres dues setmanes, amb accés i sortida lliure pels carres de Lluis Recasens, Tenor Palet i pel Pavelló Municipal.

Segons la regidora de Comerç, Rosa Cadenas, es tracta d’una mesura presa sota l’assessorament tècnic, per tal de reduir el risc de contagi i fer del mercat dels dissabtes un lloc segur.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Des de la Regidoria de Comerç, s’ha informat de les condicions sanitàries als paradistes per tal de complir amb les mesures del nou estat d’alarma. La Policia Local i els tècnics de mercats vetllaran pel seu compliment durant el muntatge i desenvolupament del mercadal.

Font: Reforç de les mesures sanitàries al mercat no sedentari del barri de Buenos Aires