Reneixen les Jam Sessions de l’Escola Municipal de Música a l’Ateneu

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) torna a posar en marxa les Jam Sessions . La primera tindrà lloc aquest divendres, a les 19.30h, a l’Ateneu de Can Carreres, emblemàtic emplaçament on antigament se n’hi havien fet moltes. La cita serveix per buscar l’espontaneïtat dels intèrprets i també com a banc de proves dels combos del centre.

Com encara s’han de mantenir algunes mesures de seguretat anticovid, es conservarà la pissarra virtual on us podeu apuntar prèviament. Si encara no sabeu com fer-ho, podeu consultar al professorat o enviar un correu electrònic a l’EMM. Tot i això, per tal de mantenir l’esperit de la Jam , també podeu participar ‘in situ’ consultant a l’organització en el mateix moment.

“Ara que tenim el curs engegat, tenim moltes ganes de reiniciar les nostres Jam Sessions , que vam poder fer a final de curs al pati d’El Progrés. En aquest cas, les farem més semblants a com les fèiem anteriorment, i seran a l’Ateneu l’últim divendres de cada més”, comenta el cap d’Estudis de l’EMM, Eloi López.

Eloi López, cap d’Estudis EMM

López assegura que “és una activitat que ens agrada perquè comprèn moltes edats, molts tipus d’alumnes i d’oients. De fet, tothom està convidat a participar-hi”. “Estem molt contents de tornar a l’Ateneu i esperem que les gaudiu tant com nosaltres”.

El cartell per anunciar la Jam Sessions  d’aquest mes l’ha fet l’alumne de l’Escola de Música Arnau Palau.

Font: Reneixen les Jam Sessions de l’Escola Municipal de Música a l’Ateneu