RENFE recupera el servei habitual a les principals línies de Rodalies de Catalunya

Categories General

A partir d’avui dilluns, RENFE recupera el 100% de l’oferta en dies laborables a les línies R1, R2, R3 i R4 de rodalia de Barcelona. D’aquesta manera es recupera l’oferta habitual en aquests serveis, encara que a la línia R3 circularan sis del set serveis per sentit que enllacen Barcelona amb Puigcerdà. Aquest increment s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats.

Als trens Regionals es manté el servei que es presta actualment del 50% de la mateixa manera que a la línia R8. La línia R7 Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat es manté sense servei al restar tancada la UAB. Els caps de setmana l’oferta mitjana a rodalia de Barcelona ascendeix al 88%.

Des del passat 1 de juny, a causa de les obres de reconfiguració de les vies de l’estació de Sants executades per Adif, s’ha modificat el recorregut habitual de 3 trens de la línia R2 que es desvien pel túnel de Plaça de Catalunya, efectuant parada a Plaça de Catalunya i Arc de Triomf, aquests habitualment circulaven per les estacions de Passeig de Gràcia i Barcelona-Estació de França.

Els clients poden consultar els horaris i itineraris a través dels webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, app Rodalies i RENFE Cercanías, així com al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Font: RENFE recupera el servei habitual a les principals línies de Rodalies de Catalunya