S’amplia l’horari del Cementiri i s’habilita servei de bus gratuït coincidint amb Tots Sants

Categories General

El Cementiri Municipal de Martorell inicia l’horari especial de Tots Sants perquè els familiars puguin visitar seus difunts. El recinte estarà obert del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9.00 a 18.00h, ininterrompudament. Per tal de facilitar els desplaçaments, l’Ajuntament habilita un servei especial d’autobús gratuït.

Els dies festius, diumenge 30 d’octubre i dimarts 1 de novembre, es realitzarà una ampliació del servei de la línia L1 (sense recorregut a la SEAT), entrant al Cementiri des de Portal Anoia ,des de les 9.00 i fins a les 19.00h (darrera sortida a les 18.00h).

A la parada del carrer Revall, es desviarà cap al Cementiri i tornarà pel portal d’Anoia fins a la parada de Pomfusa a l’avinguda de Montserrat, continuant amb el recorregut habitual. Al portal d’Anoia hi haurà una parada provisional per aquells viatgers que vagin a La Vila i no vulguin fer tota la volta.

El dilluns feiner 31 d’octubre, com que ja circulen les línies urbanes L1 i L2, s’habilita un servei llançadora entre el Cementiri i la rotonda de la Policia Local, per tal de tenir connexió a Martorell Central amb les línies urbanes amb les mateixes parades i tres sortides cada hora (a 10’, 30’, 50’ de cada hora) per garantir aquesta connexió. Aquest servei serà des de les 9.00 i fins a les 19.00h (darrera sortida a les 18.50h).

Recorregut servei bus Dilluns 31 octubre

Recorregut servei bus Diumenge 30 octubre i Dimarts 1 novembre

Font: S’amplia l’horari del Cementiri i s’habilita servei de bus gratuït coincidint amb Tots Sants