SEAT aposta pel benestar dels treballadors amb una nova edició de la ‘Healthy Week’

Categories General

SEAT celebra aquesta setmana una nova edició del seu Healthy Week . Del 15 al 19 de maig, els empleats de SEAT i del Grup Volkswagen a l’estat espanyol, tenen accés a tallers i xerrades, tant en format presencial com en línia, sobre salut general i mental, seguretat, nutrició i exercici físic. D’aquesta manera, la companyia reafirma un any més el compromís amb la salut i la seguretat dels seus empleats.

La Healthy Week és un projecte important per a SEAT des que es va implementar el 2018. Aquesta iniciativa demostra el compromís de l’empresa per tenir cura de les persones amb projectes i activitats que van molt més enllà dels estàndards marcats i que aposten per una vida sana i saludable.

“La Healthy Week és una oportunitat per oferir als nostres empleats recursos útils per millorar el seu benestar físic i mental i reforçar la nostra cultura de seguretat i prevenció de riscos al lloc de treball. En dedicar-nos al benestar dels nostres empleats, estem invertint en l’èxit a llarg termini de la nostra empresa i en la qualitat de vida de la nostra comunitat laboral” ha afirmat Patricia Such, directora de Corporate Operations a SEAT.

El més destacable de l’actual edició és la quantitat de ponències que hi ha programades per part de nombrosos i reconeguts professionals del sector sanitari, molts membres del Comitè Científic SEAT Empresa Saludable (CSSES). A més, per primera vegada aquest 2023, s’han obert algunes d’aquestes activitats al públic general que es duran a terme a CASA SEAT.

A la darrera edició de la Healthy Week , hi va haver un creixement del 41% de participants. A més, es va duplicar el nombre de tallers respecte de l’any anterior. Per a l’edició d’aquest any, s’espera que la quantitat d’inscrits als tallers i les ponències continuï creixent com a les darreres edicions.

L’empresa ofereix un ampli ventall d´activitats i temàtiques que siguin d’interès per a tots els treballadors. Un any més, Banc de Sang i Teixits s’instal·larà a la seu de SEAT a Martorell perquè la plantilla pugui donar sang. I com a novetat enguany en temes de seguretat, els treballadors podran aprendre les tècniques necessàries per conduir una moto elèctrica de la manera més eficient i sostenible amb les motos de SEAT MÓ.

Els tallers cobreixen temes tan variats com Primers Auxilis, Nutrició Saludable i Defensa Personal i compten amb convidats especials. Entre ells, la Dra. Mercedes Sotos Prieto, investigadora en Epidemiologia nutricional i professora adjunta de l’Escola de Salut Pública de Harvard, que oferirà els resultats de la seva darrera investigació relacionada amb la dieta i el benestar. A més, el Dr. Bonaventura Clotet, president i fundador de la Fundació Lluita contra les Infeccions, discutirà sobre les lliçons apreses de la COVID-19.

Per altra banda, SEAT va rebre a principis d’any el premi European Sport & Healthy Company 2022 a la categoria Gold . Aquest premi reconeix els projectes de la companyia relacionats amb la salut i l’activitat física adreçats als empleats i a la societat espanyola. Entre aquests destaquen el compromís de SEAT durant la pandèmia, així com les seves iniciatives al voltant de la salut mental.

Font: SEAT aposta pel benestar dels treballadors amb una nova edició de la ‘Healthy Week’