SEAT signa un conveni amb l’Ajuntament per patrocinar actes esportius i culturals

Categories General

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el director de SEAT, Miguel Ignacio Palomera, han signat aquest dijous un contracte de patrocini. L’automobilística es compromet a col·laborar econòmicament els propers tres anys en els esdeveniments, espais i programes culturals i esportius que organitzi l’Ajuntament.

SEAT abonarà un import total de 40.000 euros per cada any de durada del contracte que l’Ajuntament destinarà exclusivament a accions esportives i culturals. L’alcalde Fonollosa s’ha mostrat “molt content d’haver tancat aquest conveni de patrocini amb la principal empresa de casa nostra i del país”.

A més, es destinaran 10.000 euros al programa de suport al desenvolupament de la infància i adolescència en matèria esportiva i cultural ‘Martorell Educa 360 ‘, amb l’objectiu d’ampliar els recursos i que siguin més els beneficiats del servei.

‘Martorell Educa 360’ “ofereix activitats extraescolars esportives i culturals, públiques gratuïtes i universals a tots els nens i nenes de Martorell. SEAT ens ajudarà a tirar endavant aquest projecte ambiciós que lluita contra les desigualtats socials”, ha recordat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Com sabeu per la Festa del Roser, la Fira de Primavera o per la Festa Major portem actuacions d’artistes de renom que tenen un cost considerable. Contractes de patrocini com aquest ens ajudaran a fer-les possible”, ha tancat el batlle.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El director SEAT ha refermat que “la relació amb l’Ajuntament de Martorell sempre ha estat molt bona. SEAT està en un gran moment, encarant la futura electrificació i és positiu rubricar aquesta bona sintonia i ajudar al teixit social de la zona”.

Miguel Ignacio Palomera, director SEAT

L’acte de signatura ha tingut lloc aquest migdia al despatx d’Alcaldia amb la presència del regidor d’Hisenda, Economia, Organització i Règim Interior, Lluís Amat, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

 

 

 

Font: SEAT signa un conveni amb l’Ajuntament per patrocinar actes esportius i culturals