Sergi Pérez farà història i correrà el Mundial de Rallies amb només 17 anys

Categories General

El martorellenc Sergi Pérez farà història a partir de demà, i és que serà el pilot espanyol més jove de la història a disputar una cursa del Campionat Mundial de Rallies. Mai abans un pilot de 17 anys havia estat a la cita mundial i el martorellenc ho farà en la cursa que tindrà lloc demà a la Costa Daurada, en el Rally Racc, i que suposa el penúltim de la prova mundial.

La cursa catalana arriba després del Rally a Finlàndia i abans del que es correrà al Japó a mitjans del mes de novembre. Pérez, corredor de l’equip Cop de Gas Junior Team i l’escuderia TRS, ha pogut entrar en la convocatòria d’inscrits per en la categoria Suzuki Swift. Així, farà història sent el pilot espanyol més jove a córrer un Campionat Mundial de rallies.

El martorellenc ha hagut de preparar aquesta cursa, tant a nivell esportiu com a nivell econòmic, amb molt d’esforç i dedicació. Tot i que l’escenari no era fàcil, Pérez ha pogut reunir els recursos per ser-hi. Sobre aquest treball previ, creu que “ha estat un repte per a mi que s’ha fet realitat”. A més, parla dels rivals amb qui podria trobar-se i explica que té contacte amb els seus contrincants habituals.

Sergi Pérez, pilot martorellenc

El pilot martorellenc estrenarà cotxe en aquesta prova, conduirà un Suzuki Swift, i farà un pas endavant en el que es refereix al vehicle. “És un cotxe molt superior a tot el que havia provat abans”, ha exposat.

Sergi Pérez, pilot martorellenc

En només dos anys, Sergi Pérez ha debutat en rallies quan en tenia 15 i ara es posarà cara a cara amb el que sempre ha estat el seu somni, rodar en un campionat mundial. “Gaudir-ne i aprofitar l’experiència”, ha dit, seran les seves màximes aspiracions.

Sergi Pérez, pilot martorellenc

El jove pilot s’estrenarà demà a la Costa Daurada i ho farà amb el suport de Pronor Engineer, SimRally, RACC i la Federació Catalana d’Automobilisme, que hi han fet suport. Després del mundial, se centrarà en el Campionat de Catalunya, on lidera la classificació i en què podria proclamar-se guanyador de manera matemàtica el proper 6 i 7 de novembre, a Tàrrega, i la tancarà a Manresa el 27 del mateix mes.

Font: Sergi Pérez farà història i correrà el Mundial de Rallies amb només 17 anys