Sorteig de la campanya ‘El teu tiquet té premi’, aquest dijous a Ràdio Martorell

Categories General

L’associació de comerciants de Nou Martorell sortejarà en directe a Ràdio Martorell 91.2FM , aquest dijous 30 de desembre, a les 11.00h, els tiquets afortunats de la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’. Per cada compra feta a algun dels prop de 60 comerços associats, el client opta a una segona compra gratuïta pel mateix import. En total repartiran 3.000 euros en premis.

De l’1 al 23 de desembre, els clients dels establiments de Nou Martorell han pogut dipositar el seu tiquet de compra a les urnes habilitades als comerços adherits, especificant el seu nom i telèfon de contacte, i entrar així en el sorteig d’una compra pel mateix import a la mateixa botiga.

Durant el programa radiofònic, que serà conduit pel responsable de Comunicació de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez, i comptarà amb representants de l’associació comercial, s’aniran traient tiquets fins arribar a la quantitat total de 3.000 euros. Les botigues es posaran en contacte amb els guanyadors, que tindran un termini de 30 dies per fer la nova compra gratuïta.

Una seixantena d’establiments ha pres part de la campanya amb un distintiu fàcilment localitzable a l’entrada dels mateixos. D’aquesta manera, han volgut agrair, un any més, la confiança al comerç de proximitat, premiar als clients per les seves compres de Nadal i incentivar el consum a les botigues associades.

Font: Sorteig de la campanya ‘El teu tiquet té premi’, aquest dijous a Ràdio Martorell