Titelles aquest diumenge a la Nau 2 de Ca n’Oliveres amb ‘El llop ferotge’ de Príncep Totilau

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell ofereix aquest diumenge, 13 de desembre, El llop ferotge , un muntatge de titelles a càrrec de la Companyia Príncep Totilau, a les 12.00h a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. L’espectacle es recomana per a infants d’entre tres i vuit anys d’edat.

El llop ha estat caçat després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, i ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. El dubte és el veredicte, i saber si serà realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana.

És un espectacle d’actors, titelles i màscares que dona veu als testimonis més importants dels tres delictes del llop ferotge: les mares. Pujaran a declarar la mare de les set cabretes, la mare de la Caputxeta i la mare dels tres porquets, avança Anna Porta, membre de La Xarxa.

Anna Porta, membre de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell

Per accedir al recinte i veure l’espectacle cal disposar de l’abonament de tardor 2020. Per al públic sense abonament, el preu de l’entrada és de 6 euros per als adults i de 3 euros per a les nenes i nenes. En aquest cas, cal adquirir-les per internet al web de l’entitat.

Anna Porta, membre de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell

Durant la celebració de l’espectacle, l’Ajuntament de Martorell seguirà un protocol de seguretat i d’higiene, basat en la desinfecció diària de tots els espais, la disposició de dispensadors de gel hidroalcohòlic, el compliment de les distàncies de seguretat requerides i la realització de l’accés i del desallotjament de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat. No es facilitarà cap full de mà ni programa del Festival en paper i la informació estarà únicament disponible en línia.

Font: Titelles aquest diumenge a la Nau 2 de Ca n’Oliveres amb ‘El llop ferotge’ de Príncep Totilau