Torna el Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català des del sofà de casa

Categories General

A partir d’aquest mes d’abril, l’Acadèmia del Cinema Català fa un pas més en la difusió del cinema català al territori portant el Cicle Gaudí online amb la col·laboració de FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals. El públic tindrà l’oportunitat de recuperar títols que hagin passat pel circuit de sales i dialogar amb els seus creadors i protagonistes. FilminCAT ofereix el títol escollit al preu habitual de lloguer amb un mes de cinema a la seva plataforma sense cost afegit.

Fins al 22 d’abril, el film escollit és  La hija de un ladrón , programat al circuit de més de 50 sales del Cicle Gaudí, entre elles la Casa de Cultura de La Vila, el passat mes de febrer, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió i Millor direcció a la darrera edició dels Gaudí.

Els espectadors podran veure la pel·lícula a FilminCAT i rebre automàticament una subscripció mensual a la plataforma. A més, dimarts 21 d’abril, a les 19.00h, podran dialogar amb la Belén Funes i la Greta Fernández, directora i actriu protagonista de La hija de un ladrón a través d’un Instagram Live al perfil @academiacinemacat, segons detalla el president de l’associació martorellenca Cinema del Diable , Javi Vega.

Javi Vega, president Cinema del Diable

El Cicle Gaudí reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori. En l’actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel.lícula de producció catalana a una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya que no tenen accés a aquesta oferta per falta de cinema que la programi.

Font: Torna el Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català des del sofà de casa