Torna l’Aula d’Estudis aquest dilluns amb ampli horari i totes les mesures

Categories General

Aquest dilluns, 11 de gener, es posa en marxa a la Biblioteca Martorell l’Aula d’Estudis, que estarà en funcionament tots els dies de la setmana i fins al 7 de febrer. El servei permet que els joves i tothom qui necessiti preparar exàmens o treballs acadèmics ho pugui fer en un espai silenciós per tal de facilitar la màxima concentració.

L’horari d’obertura serà de dilluns a diumenge, els matins de 10.00 a 14.00h i les tardes de 16.00 a 20.30h. La regidora de Joventut, Raquel Sans, explica que l’Aula d’Estudis “forma part de les accions impulsades dins del Pla Local de Joventut per donar suport als joves de Martorell. És un espai en què l’usuari disposa de wifi, endolls, mobiliari i il·luminació còmodes, bona climatització i el més important: un ambient d’estudi tranquil garantit”.

Raquel Sans, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Martorell

L’Aula d’Estudis es durà a terme a la primera planta de la Biblioteca. Tal i com explica la directora de l’equipament, Mercè Parera, caldrà seguir “el mateix protocol que posen en pràctica la resta d’usuaris: “l’aplicació de gel hidroalcohòlic a les mans en entrar, tenir posada la mascareta durant tota l’estona, i mantenir la distància mínima de metre i mig respecte la resta de persones”.

Mercè Parera, directora de la Biblioteca Martorell

Parera és conscient que “és una edició amb més restriccions de les normals pel que fa al tema horaris, però la situació actual de toc de queda impedeix poder allargar la franja nocturna, fet pel qual l’horari finalitzarà a l’hora de tancament habitual de la Biblioteca”.

De totes maneres, la directora espera que aquest fet es vegi compensat per als estudiants amb l’ampliació d’horaris que s’ha fet els dissabtes a la tarda i els diumenges, al matí i a la tarda.

Font: Torna l’Aula d’Estudis aquest dilluns amb ampli horari i totes les mesures