Tornen els cupons de descomptes per visitar el Baix Llobregat en família

Categories General

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reactiva la campanya de cupons amb descomptes especials perquè les famílies puguin descobrir els indrets més curiosos, interessants i desconeguts de la comarca.

Una de les novetats d’aquesta edició de descomptes per a famílies és la incorporació de la visita en realitat virtual augmentada del Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí. Amb aquest nou sistema es pot conèixer l’edifici modernista de la mà de l’arquitecte Josep Maria Jujol i d’Engràcia Balet i Pere Negre, els propietaris que, fa gairebé un segle, li van encarregar la reforma de la masia. Així mateix, els cupons amb descomptes permeten a les famílies visitar molts altres punts d’interès turístic del Baix Llobregat, a uns preus increïbles o de forma gratuïta.

Per exemple, es podrà visitar el Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels – Piratia, un espai museístic inaugurat recentment i que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels a través d’una experiència immersiva, molt visual i interactiva. També es pot accedir amb descompte a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, a les Coves de Montserrat de Collbató, a Catalunya en Miniatura, als Espais Naturals del Delta del Llobregat, al Canal Olímpic de Catalunya, a les Termes Romanes de Sant Boi, als Museus d’Esplugues -Can Tinturé i els forns de La Rajoleta-, al Parc Arqueològic Mines de Gavà i al Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.

Els cupons amb descomptes es poden sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons . El procediment és molt senzill: s’ha d’omplir el formulari i triar una opció per rebre el cupó de descomptes a casa o per descarregar-lo. En aquest últim cas, els cupons s’han d’imprimir o mostrar des del mòbil a cada establiment.

Font: Tornen els cupons de descomptes per visitar el Baix Llobregat en família