Tret de sortida als nous cursos de Formació Ocupacional al Molí Empresa

Categories General

Quinze persones han iniciat aquest dilluns les classes del primer dels quatre cursos de Formació Ocupacional que s’impartiran en aquesta nova convocatoria 2021-22 al Centre de Promoció Econòmica de Martorell. Els cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats.

El nou curs certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de Magatzem’ de nivell 1 té una durada total de 250 hores estructurades en tres mòduls formatius amb un total de 170 hores, 40 hores de formació complementària i 40 hores de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu d’aquesta formació és realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d’un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

La formació iniciada aquest dillunsfinalitzarà el 6 de maig i es farà de forma intensiva de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Font: Tret de sortida als nous cursos de Formació Ocupacional al Molí Empresa