Torrent de Llops i Portal d’Anoia estaran de festa aquest cap de setmana

Categories General

Continuen les celebracions de les festes dels barris de Martorell i aquest cap de setmana li arriba el torn a Torrent de Llops i Portal d’Anoia. Ambdós districtes, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, duran a terme aquesta tradicional celebració de juliol, amb actuacions, música, sopars populars i jocs per a tota la família.

Les festes del Barri de Torrent de Llops començaran divendres 7 juliol, a les 20.00h, s’inaugurarà l’exposició de paschword a la sala de l’associació de veïns, que restarà oberta al públic els tres dies de festa. Està organitzada per les dones del taller de costura i paschword de l’associació Torrent de LLops i Rodalies. A les 20.30h, s’obrirà el servei de bar i planxa per poder fer un mos, i hi haurà l’activitat Fit Team amb Rosa Guiberga (porta’t aigua i tovallola per passar una bona estona). A les 21.45h, Neus Motos oferirà un monòleg (per a adults) i, a les 23.15h, actuació del DJ PartyBear.

Dissabte 8 de juliol, a les 9.00h, hi haurà el torneig de futbol sala infantil (inscripcions a l’associació) amb servei de bar i planxa i, a les 10.30h, joc de pintura (cada participant rebrà un obsequi). A les 18.00h, torneig de futbol sala de veterans (Patrocinat per Can Jordi), a les 21.15h, exhibició de sevillanes amb Nuri Varo i del grup de ball lineal de l’Esplai de Gent Gran de Buenos Aires. A les 21.30h, sopar popular (cadascú es porta el seu sopar). Cal reservar taula a l’associació. Hi haurà sorteig de regals donats pels comerciants del barri. I a les 23.00h, nova actuació de DJ PartyBear, segons ha explicat la secretaria de l’associació de veïns Torrent de Llops, Marisol Solis.

Marisol Solis, secretaria de l’associació de veïns Torrent de Llops

La festa continuarà també diumenge 9 de juliol, a les 10.00h, en què es posarà punt final a les festes del barri amb la 9a cursa infantil i inclusiva (participaran persones de la Fundació Arc de Sant Martí). Hi haurà servei de bar i planxa. A les 11.30h, festa d’inflables i jocs. I a les 19.30h, espectacle familiar amb el mag Alexander Main i sorteig de lots donats pels comerciants.

“La participació en la festa se supera cada any, enguany estem desbordats i agraïts a tota la gent que s’hi ha volgut sumar. Les activitats són obertes a tothom i es faran a la recentment restaurada plaça de Pere Teixiné. Enguany, intentarem fer les festes més boniques possibles per poder dedicar-li-les al nostre company i amic, el president de l’Associació Veïnal, Francisco Romero Muñoz”, ha expressat Marisol Solis.

Marisol Solis, secretaria de l’associació de veïns Torrent de Llops

Per la seva banda, l’associació de veïns de Portal d’Anoia organitza “divendres 7 de juliol, a les 19.00h, una exposició fotogràfica de Ferran Portal a El Círcol i el dissabte 8 de juliol, a les 21.00h, hi haurà sopar de germanor a la plaça de l’Església amb animació musical de DJ Basku”, avança Eduard Navarro, membre de l’associació de veïns.

Eduard Navarro, membre associació veïns Portal d’Anoia

“L’any passat l’associació va reprendre l’activitat, després de la pandèmia, però la festa com a tal es recupera aquest any”, recorda Navarro. “Tant l’activitat de divendres com la de dissabte son obertes a tots els veïns i veïnes de Martorell. Son gratuïtes, però demanem que al sopar s’inscriguin prèviament a través del nostre Instagram o contactant amb la junta”.

Eduard Navarro, membre associació veïns Portal d’Anoia

Navarro afegeix que “l’organització de les activitats recau en la junta de l’associació, tot i que comptem amb el suport dels veïns i veïnes que participen a l’assemblea del barri. És important que responguin de manera positiva i que participin dels actes perquè es puguin tornar a repetir l’any vinent. Enguany esperem unes 300 persones entre els dos dies d’activitat”.

Font: Torrent de Llops i Portal d’Anoia estaran de festa aquest cap de setmana