Tres torneigs esportius per tancar la Fira de Primavera

Categories General

El pàdel, el bàsquet al carrer i la petanca prendran el protagonisme esportiu dels actes de la Fira de Primavera, que també ha reservat un espai per a aquest tipus de competicions. Més enllà dels torneigs reglats, els tres clubs s’inclouen en el segon cap de setmana festiu.

El més ambiciós és el que promou el Martorell Pàdel Club, i és que durant tres dies ocuparà les pistes del Pavelló Esportiu Can Cases amb sis categories, partits de fase prèvia i eliminatòries tot el diumenge. Des de demà a la tarda, els participants començaran les fases prèvies, que s’estendran durant tot el dissabte, i diumenge és previst que tinguin lloc les finals.

El Martorell Pàdel Club ha preparat tres categories en la modalitat masculina (1a, 2a i 3a), dues en la femenina (1a i 2a) i una en la sub16 i treballa per donar pes als joves, la majoria de les parelles participants, membres del club. Com una de les cites grans del club, l’entitat ha estirat fins a tres dies la durada del torneig de fira de primavera i ho ha fet, en part, per fomentar un bon ambient alhora que es practica aquest esport: “tenim moltes ganes de fer pinya i la resposta ha estat molt positiva”.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

L’objectiu del club era assolir les 64 parelles i el ritme d’inscripció ha estat molt bo, assolint un total de 58 i signant una participació molt alta.

Bàsquet al carrer

Pel que fa al bàsquet, la Plaça de les Cultures acollirà dissabte el torneig de 3×3 al carrer que organitza el Club Bàsquet Martorell i que comptarà amb les categories mini, infantil, cadet, júnior, sènior, sènior pro i special, aquesta última amb participants amb capacitats diferents.

Aquest torneig trepitjarà el carrer en una jornada on no hi ha competició reglada per als equips base i en què fins el mateix dia poden formalitzar-se les inscripcions. Les normes estan regides per les competicions de bàsquet al carrer i els equips poden ser d’entre tres i quatre participants.

El director tècnic de l’entitat, Felipe Aparisi, explica que el club vol formar part de la celebració de la Fira de Primavera, “volem ser partrícips i estar dins de la fira i aportem d’allò del que sabem, que és bàsquet” i sortir al carrer i mostrar-se als veïns martorellencs els fa molta il·lusió.

Felipe Aparisi, director tècnic CB Martorell

Per a participar en aquest torneig es poden tramitar de manera presencial les inscripcions a les oficines del club, però el mateix dia també es podrà apuntar els participants que ho desitgin. El club ha previst un servei de restauració per als participants i els qui passin a gaudir del torneig, i la cita s’allargarà durant tot el dissabte.

Inauguració de les pistes i torneig

I en petanca, el Club Petanca Martorell organitza el torneig de l’1 de maig, de 9.00 a 14.00h. A més, a les 13.30h, hi ha previst l’acte inaugural de les instal·lacions del club. L’entitat que presideix Loli Carballido ja compta amb la inscripció de 30 dupletes de fora de Martorell i amb l’entrada de les parelles visitants, preveu apropar-se a la seixantena, amb entre 100 i 120 participants.

El sistema de competició serà a 13 punts i és previst que cap 15.00h finalitzi aquest torneig, després que s’inauguri, de manera oficial, les noves instal·lacions que ja funcionen des de l’any passat.

Font: Tres torneigs esportius per tancar la Fira de Primavera