L’esperit dels U2, Guns N’Roses i AC/DC, divendres a la Nit de Tributs

Categories General

U2Please , Attitude for Destruction i SIN/City són bandes homenatge d’U2, Guns N’Roses i AC/CD respectivament, i que aquest divendres, 29 d’abril, dins la Fira de Primavera, actuaran a la Nit de Tributs. La Nau 2 de Ca n’Oliveres acollirà, des de les 23.30h, els homenatges d’algunes de les bandes més destacades de la música del segle XX.

La primera formació en actuar serà U2Please (22.30h), que recrea la música, l’energia i el missatge dels irlandesos amb tal passió “que han estat reconeguts per la banda oficial perquè són molt fidels i perquè fan un show molt caracteritzat i que compleix les expectatives”, comenta el promotor de la vetllada, Francesc Ribot.

A les 01.00h prendrà el relleu Attitude for Destruction, una redefinició del concepte tribut a Guns N’Roses, evitant ser una banda de clons. Una experiència creada per fans. Una interpretació crua i directa, basada en el so i l’actitud de l’època daurada del grup.

I finalment, a les 02.30h, actuarà sobre l’escenari Sin/City, que en aquest cas tributa AC/DC, una de les bandes més llegendàries del rock , aconseguint el so dels 70 i 80.

Francesc Ribot, promotor de la Nit de Tributs

Ribot destaca que la Nit de Tributs és una bona opció per gent de totes les edats, “tant per als de 40, 50 o 60 que els agrada la música de la seva època, com per a les noves generacions. Aquesta música és per a totes les edats, és per a sortir i gaudir entre amics i coneguts enmig d’una bona nit i un bon festival de música en directe, cosa que avui en dia ens fa molta falta”.

Francesc Ribot, promotor de la Nit de Tributs

El promotor musical considera que el més important d’aquests concerts “és fer un homenatge des de la humilitat total a bandes que, o bé estan en actiu però és difícil que facin un concert a prop, o bé que ja no hi són, que eren de la teva època o que t’han marcat a la vida”.

Francesc Ribot, promotor de la Nit de Tributs

L’entrada a la Nit de Tributs d’aquest divendres és lliure, amb aforament limitat. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal.

Font: L’esperit dels U2, Guns N’Roses i AC/DC, divendres a la Nit de Tributs