Cap de setmana de Daltabaix amb un munt d’actes per a infants i joves

Categories General

L’Ajuntament de Martorell organitza el proper cap de setmana el Daltabaix, que inclou la 16a edició del Fira Jove i la 28a del Fira Infant. Dissabte 30 a la tarda, vespre i nit començarà amb el Fira Jove, i el diumenge 1 de maig al matí es destinarà al Fira Infant. L’escenari central de les activitats serà el pati de l’Escola Lola Anglada, amb accés des de la recent remodelada rambla de Pep Ventura.

Dissabte serà el torn de la 16a Fira Jove, que obrirà les portes al públic de 17.00 a 22.00h. Comptarà amb un punt d’informació del Departament de Joventut de l’Ajuntament i dues parades de l’Espai Jove -amb jocs de taula i de circ i malabars-. Entitats com NEVEN, Apagatti Space Maker, Rugby Club Martorell, Colla de Geganters, Esplai Guspira i el Cau Joan XXIII també disposaran del seu espai, i també un trapezi i un escenari.

A més, al llarg de la tarda “se celebrarà una competició Scooter a l’Skate plaça (18.00h) i una ‘Nit de les bèsties’ amb plantada a càrrec dels Diables de Martorell (19.00h), la presentació de la Carpafera Petita (20.30h) i un correfoc mitja hora més tard. A la nit, concert d’Ana Mena (23.00h) i actuació de DJ Neus González (00.00h) al carrer de Josep Vilar”, explica la regidora de Joventut, Raquel Sans.

Raquel Sans, regidora de Joventut

El diumenge al matí arribarà la 28a Fira Infant al mateix espai, oberta al públic de 10.00 a 14.00h. A més del punt d’informació de Joventut, es comptarà amb les parades del projecte Educació 360º; del Centre Ocupacional de Can Serra; Fundació Francesc Pujols; Policia Local; Mossos d’Esquadra; Rugby Club Martorell; Colla de Geganters; Esplai Guspira i del Cau Joan XXIII.

També hi haurà dos inflables, jocs gegants i activitats complementàries: “A les 11.00h, una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local; a les 12.45h el lliurament dels premis Gimcana Jove Daltabaix 2022 i un quart d’hora més tard, l’espectacle Circus Show”, destaca la regidora.

Raquel Sans, regidora de Joventut

El Daltabaix és una cita destinada als Infants i joves de Martorell que té com a finalitat oferir-los un ampli ventall d’activitats relacionades amb l’oci, la cultura i l’aprenentatge. És una cita anual del Departament de Joventut de l’Ajuntament que posa en valor els infants i adolescents del municipi, fent-los interactuar a través d’activitats organitzades per entitats i consistori.

Font: Cap de setmana de Daltabaix amb un munt d’actes per a infants i joves