Tret de sortida per a la Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu

Categories General

La Residència Sant Joan de Déu de Martorell ha estrenat aquest dilluns els actes de celebració de la seva Setmana Gran. Ha estat amb una doble sessió matinal de gimnàs per als seus usuaris, que s’ha celebrat al parc de l’inici del passeig de Catalunya, just al costat de la plaça de les Cultures. Les activitats es perllongaran fins al dissabte 16 d’octubre.

La doble sessió de gimnàs s’ha fet a les 10.00 i a les 11.30h, i es repetirà dimecres a les 10.00, 11.30 i 15.30h. L’educadora social de la Residència, Mònica Salgado, ha valorat que “és com una tradició que tenim aquí, una activitat que ha estat molt ben acollida pels residents, per famílies que els han acompanyat i pels treballadors. Tots plegats hem agraït poder tornar a les dinàmiques que teníem abans de la pandèmia”.

Mònica Salgado, educadora social de la Residència Sant Joan de Déu

El dijous arriba una activitat que es farà a les instal·lacions de la residència, però que transportarà els seus usuaris fins al monestir de Montserrat, de manera virtual. “Farem la recreació d’una pujada a Montserrat, amb un circuit habilitat. Hi haurà diferents punts amb fotografies dels pobles per on passaríem si anéssim de Martorell a Montserrat, i acaben al cambril de la Mare de Déu, al so del Virolai, i amb la projecció d’un vídeo d’aquest indret”.

Mònica Salgado, educadora social de la Residència Sant Joan de Déu

Divendres es representarà una obra de teatre sobre la llegenda del pont del Diable, que s’acompanyarà d’un dinar a la fresca.

Finalment, el dissabte dia 16, clouran les activitats amb la resolució del Concurs de Dibuix Infantil , a les 11.00h, amb un directe a Instagram en el que s’anunciaran els premis. Aquest concurs arriba enguany a la quarta edició i hi poden participar tots els infants d’entre 3 i 12 anys, que hauran de pujar la seva creació a Instagram o Facebook i etiquetar la Residència Sant Joan de Déu amb el hashtag #concursdibuixRSJD. La data límit és el divendres 15 d’octubre i Salgado anima els infants i les seves famílies a participar-hi.

Mònica Salgado, educadora social de la Residència Sant Joan de Déu

L’educadora social de la Residència explica que la Setmana Gran és una mostra més de “caliu i sentiment de família amb el que intentem treballar, tant amb les famílies com amb els residents, amb la idea que tots plegats se sentin com a casa”.

Font: Tret de sortida per a la Setmana Gran de la Residència Sant Joan de Déu