Un equip de futbol del Lola Anglada es juga l’accés a la fase final del ‘6vs6’ de la Fundació Johan Cruyff

Categories General

Un equip masculí de futbol 6 de l’Escola Lola Anglada participarà, aquest dissabte 1 de juny, en la fase estatal del campionat ‘6vs6. Salid y disfrutad’ de la Fundació Johan Cruyff. L’esdeveniment se celebrarà a Igualada, i aplegarà 20 equips i 46 partidets, entre les categories femenina i masculina. Es jugarà una lligueta, semifinals i finals, de les que en sortiran els participants per anar a la fase europea del torneig.

La competició s’iniciarà a les 09.00h al Parc del Xipreret d’Igualada, a les instal·lacions esportives de la Cruyff Court. Els martorellencs -denominats ‘Los Lola’- han quedat enquadrats en el grup A i jugaran la lligueta amb el Palencia (10.57h); Badia del Vallès (11.33h); Igualada (12.45h) i Palma (14.33h). Si queden entre els dos primers, jugarien les semifinals encreuant-se amb els millors de l’altre grup de sis equips -o a les 15.34 o a les 15.46h- i en cas de jugar la final, ho farien a les 16.15h. Just a continuació se celebrarà el lliurament de premis.

La Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament de Martorell han posat a disposició un autocar per facilitar el trasllat entre Martorell i la capital de l’Anoia. La delegació estarà formada pels propis jugadors -coneguts com a “Heroes” en aquest Torneig, el responsable de l’equip, els entrenadors i una trentena de familiars.

El campionat es basa en els valors, destacant la importància de competir, conèixer gent i passar-s’ho bé en un format competitiu amb fase local, regional, nacional i internacional. L’anterior fase, d’àmbit català, va tenir com a seu el Camp de les Carolines de Martorell.

The post Un equip de futbol del Lola Anglada es juga l’accés a la fase final del ‘6vs6’ de la Fundació Johan Cruyff appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Un equip de futbol del Lola Anglada es juga l’accés a la fase final del ‘6vs6’ de la Fundació Johan Cruyff