Un turisme s’encasta de matinada contra un fanal a l’avinguda Fèlix Duran i Canyameres

Categories General

Un vehicle SEAT León s’ha encastat aquesta matinada contra un fanal a l’avinguda carrer Félix Duran i Canyameres, al barri de Buenos Aires, davant l’Institut Pompeu Fabra. La col·lisió ha provocat danys materials al fanal i a un segon vehicle estacionat al lloc. El conductor ha sortit del turisme sense cap lesió aparent i ha marxat del lloc dels fets, tot i que ja ha estat identificat pels agents locals.

La Policia Local ha rebut, a les 01.00h, l’avís d’una veïna qui, posteriorment, ha alertat també al telèfon d’emergències 112. Fins al punt de l’accident s’ha traslladat un vehicle de la Policia Local, un camió de Bombers, un vehicle de la Brigada Municipal i una grua de l’empresa DV.

La unitat de Bombers ha desconnectat el fanal de la conducció elèctrica per evitar danys i els electricistes de guàrdia de la Brigada Municipal han tallat l’alimentació del cablejat solt.

La Policia Local ha obert un informe d’investigació d’accident de trànsit i ha pogut identificar el titular del vehicle, així com la persona que el conduïa en el moment del sinistre. El conductor ha estat multat per abandonar el lloc de l’accident.

Font: Un turisme s’encasta de matinada contra un fanal a l’avinguda Fèlix Duran i Canyameres