Una cinquantena de candidatures opta a guanyar el 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials

Categories General

El 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord rep 55 candidatures, dels vuit municipis participants del Baix Llobregat Nord. Un total de 40 pertanyen a empreses i 15 a projectes de joves. El certamen vol reconèixer i premiar l’esforç emprenedor de les persones usuàries dels serveis d’atenció a emprenedors i difondre la cultura emprenedora entre els joves.

L’esdeveniment cerca també augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

Categories

-‘Millor empresa creada a partir de l’any 2020’: 28 empreses han presentat la seva candidatura. Aquestes són La glotona, Tu casa me gusta, Elclickartístico, Mar MondeloAtelier, Positive BCN, Herboristeria Pia, Farina de Falla, +nforma, Infinitament, Nomad Salud, Hebe by Clau, Sirius English, Llars d´Estudi, Lultravioleta, L’alternativa, Ride Abrera Bikes, Highcrom, Estudio de Fotografia y BellezaNakama, Ortega´s&Crochet, Podologia Abrera, Charlotte Studio, NiviaClinica Dental, RBR Perruquers, La Figaflor Llibreria, Punt i Net, 7 Ciències, Cami de Vida i Santornem-hi Gastro Bar Estació.

-‘Millor empresa en Relleu de Negocis’, compta amb un total de 5 candidatures presentades. Les empreses són: Neo Natura, Samsara Ioga, Auto Servei Roig, La Bodegueta 1980 i El Cangur Acadèmia.

-‘Millor empresa en compromís amb l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat’, on trobem set candidatures presentades per les empreses: Activa´t Eco, Transports Generals d’Olesa, Cistelles Cal Mas, Saneseco, Bur 2000, Malena Engineering i Plàstic Omnium.

-Les 15 candidatures presentades a ‘Millor idea jove de negoci’, pertanyen als següents Instituts d’Educació Secundària: INS Montserrat Roig, INS El Cairat, INS El Puig, INS Joan Oró, INS Daniel Blanxart, INS Montserrat Colomer i IES El Palau.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica Martorell

Premis

Les candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs i, el proper 12 de juny, a les 13.00h, al Molí Fariner de Martorell s’anunciaran les empreses guanyadores en un acte de lliurament de premis organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica Martorell

La millor empresa creada a partir de l’any 2020, la millor empresa en relleu de negocis i la millor empresa en compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat tindran un premi de 2.000 euros per a l’empresa guanyadora, de 1.000 euros per a la segona classificada. I la millor idea jove de negoci rebrà un premi de 2.250 euros a repartir entre els centres d’ensenyament i l’alumnat participant. A més, la millor idea jove de negoci es publicarà al diari comarcal La Bústia .

Font: Una cinquantena de candidatures opta a guanyar el 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials