Una cinquantena de participants al 1r Torneig nocturn mixte del Martorell Pàdel Club

Categories General

El Martorell Pàdel Club ha celebrat el 1r Torneig nocturn mixte al Pavelló Esportiu de Can Cases. Un total de 24 parelles es van inscriure a la competició social. Els jugadors es van distribuir en tres categories, des de les 19.00h de divendres fins a les 04.00h de la matinada de dissabte.

Els guanyadors del torneig nocturn van ser: En el grup Mojitos, Alberto González i Anabel Sánchez van ser-ne els guanyadors després de vèncer a la dupla formada per Francesc Cortadella i Eva Díez. Els guanyadors del grup Gin tònic van ser Maria Jou i José Maria Cobo i van quedar finalistes, Marta Martín i Iván Sánchez. Per últim, en el grup Caipirinya, Jan i Emma Cortadella van derrotar a la parella José López i Eva Mullor.

El 1r Torneig nocturn mixte ha estat “una proposta per innovar, ja que vam creure que en aquesta època de l’any aquest format era ideal, a la nit fa menys calor i hi ha molta gent que fa vacances. El balanç que fem és molt positiu amb 48 participants, tres categories i un nivell força alt. Primer es va fer una fase de grups, i tot seguit les semifinals i les finals”, explica el coordinador del Martorell Pàdel Club, Pau Quílez.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

“No sabíem quina acollida podria tenir el torneig, doncs era la primera vegada que el fèiem. Ens ha sorprès l’alt nombre de participants i segur que el tornarem a repetir l’any vinent perquè hem quedat molt contents”, apunta Quílez.

Font: Una cinquantena de participants al 1r Torneig nocturn mixte del Martorell Pàdel Club