‘Uno para todos’, amb David Verdaguer, primer passi de l’any del Cicle Gaudí

Categories General

Torna el Cicle Gaudí , impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’associació Cinema del Diable de Martorell, amb Uno para todos . El passi tindrà lloc aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Les localitats es poden comprar a entrades.martorell.cat .

Uno para todos es va estrenar a les sales comercials el setembre passat i aquest mes de gener es projecta a Martorell i a 36 municipis més de la província de Barcelona. Es basa en un fet real i se centra en la història d’un professor interí que aconsegueix una plaça a l’escola d’un poble que no coneix. El protagonista haurà d’exercir com a tutor del curs de sisè de primària i reintegrar a classe un alumne que ha estat malalt i absent, però a qui la resta de companys fa el buit, explica Javier Vega, president de l’associació Cinema del Diable.

Javier Vega, president Cinema del Diable

La cinta està dirigida per David Ilundain i protagonitzada per David Verdaguer (Goya al Millor actor de repartiment per Estiu 1993. El guió és de Coral Cruz i Valentina Viso. Completen el repartiment Patricia López Arnaiz, Clara Segura, Ana Labordeta, Néstor Romero i Vega Vallés.

Font: ‘Uno para todos’, amb David Verdaguer, primer passi de l’any del Cicle Gaudí